Logo

Ristet blomkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stk blomkålshovede (500 g)
1 ½ spsk olie
saft af ½ citron 
salt og peber
 
Del blomkålen i små buketter, rist blomkålen i olie på en pande til de er lysebrune og stadig sprøde, dryp citronsaften over.
Smag til med salt og peber.
Serveres til kød fisk grønsagsretter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (11 stemmer)
Siden er blevet set 1.599 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her