Logo

Risfyldte tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 (store) tomater
2 dl jasminris
5 dl vand
1 tsk Salt
2 løg
2 peberfrugter
lidt olie
5-6 friske blade af fx. sar basilikum el. lign.
friskkværnet peber
1 bundt persille
 
Jasminris koges med vand og salt efter anvisning på emballagen.
Der skæres et låg af tomaterne og de udhules.
Tomatkødet bruges i fyldet.
Fyld:
Løg og peberfrugt renses, skæres i tern og svitses i lidt olie.
Krydderurter og persille hakkes og tilsættes sammen med peber.
De kogte ris og tomatkødet tilsættes og koger op.
Fyldet hældes i de udhulede tomater og de steger i ovn i ca. 15-20 min.
ved 200ºC.
Serveres som selvstændig ret med revet ost og flûtes.
Eller som tilbehør til fisk eller kød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.776 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her