Logo

Rabarbersauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g rabarber
½ l. æblemost eller æblejuice
2 spsk honning eller sukker
1  fiskebouillonterning
1 spsk majsstivelse
 
Skær rabarberne i 1 cm længde.
Kog dem med æblemost, honning og fiskebouillonterning.
Sigt saucen, når rabarberne er kogt ud.
Udrør majsstivelse i koldt vand, kom det i den sigtede sauce under omrøring, og kog saucen igennem.
Servér saucen lun.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.118 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her