Logo

Røget fiskesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

120 g røget laks
120 g røget hellefisk
1 spsk sesamolie
1 spsk citronsaft
400 g blandet salat
Groft peber

Laksen og hellefisken skæres i tynde strimler, marineres i olie og citronsaft.
Krydres med groft peber.
Imens skylles salaten.
Salaten udskæres groft.
Salaten og fisken blandes og anrettes på tallerken eller i salat skål med groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.750 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her