Logo

Persillerodssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 persillerødder
2 gulerødder
grøn salat, fx. ruccula og iceberg
3 spsk citronsaft
3 spsk olivenolie
½ rødløg i fine tern
salt
friskkværnet peber

Skræl persillerødder og gulerødder og skær dem i tynde strimler med en kartoffel­skræller.
Fordel salaten på et fad og læg persillerod og gulerod over.
Pisk en dressing sammen af de øvrige ingredienser og hæld den over grønsagerne

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.102 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her