Logo

Peber-aïoli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 æggeblomme
1 fed presset hvidløg
¼ tsk salt
1 tsk vineddike
1 lille tsk knust rosa peberkorn
1 lille tsk knust grøn peber i lage
1 ½-2 dl olivenolie
 
Bland æggeblommer, hvidløg, salt og vineddike og rosa peber i en skål.
Hæld olien i dråbevis i begyndelsen og pisk kraftigt.
Fortsæt med mere olie ad gangen, til al olien er brugt.
Smag til med groft peber og pisk evt. lidt vand i, hvis saucen virker for
tyk.

Velegnet som dip til grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.079 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her