Logo

Peanutbuttersauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ dl peanutsmør (butter den grove type)
1 dl mælk
¾ dl piske fløde
¼ tsk vanilla ekstrakt

I en lille sauceepande/gryde tilsættes peanutsmør, mælk og fløde.
Koges over svag varme, omrøres konstant indtil peanutsmørret er smeltet og saucen er jævn.
Tag panden af det varme blus og i rør vanilje ekstraktet.
Server varm.

Tips:
Afdæk evt. resterende sauce og frys denne ned. For optøning/genbrug opvarm peanutsaucen over svag varme indtil denne er varm og tilsæt evt. mælk eller fløde for at opnå den ønskede konsistens.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.301 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her