Logo

Pastinakker, bagte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Patinakker indeholder en del B2, C og E vitamin så de er ganske sunde. I Danmark er pastinaksæsonen fra september til marts, og derfor er det oftest en grøntsag der bruges i vinterretter.

 

½ kg pastinakker
1 tsk olie
 
Skræl pastinakkerne og skær dem igennem på langs.
Pensl dem med olie og læg dem i et smurt ovnfast fad.
Sæt dem i en kold ovn på den midterste ribbe.
Bages 40 minutter ved 200°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.362 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her