Logo

Muslingesalat med mangold

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mangold kendes måske bedre under navnet bladbede eller sølvbede. Her bruges grøntsagen i en muslingesalat med hvide bønner og hvidløg. Server gerne salaten med flûte eller mørkt rugbrød.

 

200 g hvide bønner
1 tsk tørret timian
1 tsk tørret oregano
2 fed hvidløg
1 tsk salt
300 g hakket mangold
1 løg
1 dåse muslinger

Marinade:
1 dl olie
½ dl vineddike
½ dl piskefløde

Læg bønnerne i blød natten over og kog dem møre under låg ca. 1 time, med alle krydderierne tilsat, vandet hældes bort og bønnerne afkøles.
Hak mangold og løg og bland grønsagerne med de kogte hvide bønner og indholdet af en dåse muslinger, hvor væden er hældt bort.
Rør marinaden af olie, eddike og fløde sammen.
Hæld dressingen over og lad det trække lidt, før retten serveres med flûte eller mørkt rugbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.200 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her