4 personer
5 store markchampignoner
4 spsk balsamisk vineddike
1 spsk grov sennep
75 g grov brøndkarse eller rucola
havsalt og peber
høvlet parmesanost til pynt (kan udelades)
Skær stilkene af 4 champignoner og gem dem.
Læg de 4 champignoner med bunden opad i et lille ovnfast fad.
Bag i en forvarmet ovn ved 200ºC i 15 minutter.
Imens tilberedes fyldet.
Finthak den sidste champignon sammen med de gemte stilke og bland i en lille skål med vineddike og sennep.
Drys med salt og peber.
Tag champignonerne ud af ovnen og fordel fyldet i dem.
Stil champignonerne tilbage i ovnen og bag i 25 minutter.
Dæk fadet med folie efter 10 minutter.
Når champignonerne er færdigbagt, lægges de på et fad og holdes varme.
Vend brøndkarsen i den varme saft og bland godt.
Fordel brøndkarsen på 4 tallerkener, anret en champignon oven på hver og pynt eventuelt med høvlet parmesanost.
kJ 177; protein 4 g; fedt 3 g; kulhydrat 1 g