Logo

Mariannes kødsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g magert oksefars
2 dåser hakkede tomater
2 dåser tomatpuré
sukker
karry


Brun oksekødet i en gryde, tilsæt de hakkede tomater og puréen, smag til med sukker, salt, peber og karry.
Lad retten simre i mindst en halv time.

VIGTIGT: tilsæt aldrig vand eller andre væsker!!!
Tips: Server basmati ris eller almindelige ris til. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.854 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her