Logo

Mager æggesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g hytteost
4 æg str. M
1 spsk karry
1 tsk salt
evt. klippet karse

Kog æggene hårdkogt, og hak dem. Blandes og smages til med de øvrige ingredienser. Skal trække i køleskabet mindst 1 time.

Serveres enten på rugbrød, eller som sandwich.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.713 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her