Logo

Madbrød med porter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g gær
4 dl rugmel
10 dl hvedemel
3 spsk smør
2 spsk honning
5 dl porter
1 tsk salt

Alle ingredienser æltes godt sammen, og dejen stilles til hævning i 2 timer.
Derefter formes et stort rundt brød - eller to små - der efterhæver en time på bagepladen.
Bages i ovnen i 40 minutter ved middelstærk varme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.405 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her