Logo

Løg bagte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagte løg og rødløg med citron og smør egner sig som tilbehør til fiske og kødretter for eksempel kronhjortemørbrad

 

12 personer

10 rødløg (ca. 1 kg)
10 løg (ca. 1 kg)
2 spsk friskpresset citronsaft
100 g blødt smør
1 ½ tsk groft salt

Bagetid: ca. 15 min, ved 250°

Pil løgene og fjern rod og top. Skær løgene i ca. 1 ½ cm tykke ringe. Fordel løgringene på plader med bagepapir - så der er både rødløg og løg på hver plade. Dryp citronsaft på løgringene, fordel det bløde smør og drys med salt. Bag løgene øverst i ovnen.

Genvej: Løgene kan gøres klar til bagning dagen før.

Tip: Bagte løg egner sig godt som tilbehør til fisk eller kød, fx kronhjortemørbrad.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.078 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her