Logo

Lækker og nem hollandaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 past. æggeblommer
1 spsk eddike
2 spsk vand
laurbærblad
5 sorte peberkorn
400 gram saltet smør
Vand, eddike, laurbærblad og peber koges ind i en gryde til ca. 1 spsk
Æggeblommer tilsættes og legeres over vandbad til det bliver tykt og
skummende (må ikke blive for varmt!)
Smør smeltes og tilsættes æggeblommerne og piskes godt til det bliver
en tyk og cremet konsistens.
Smages til med salt og hvid peber.
Smager super godt hvis der lige tilsættes nogle svampe!
 
Tips: Hemmeligheden bag hollandaise er at saucen absolut ikke må komme
op og koge, for så skiller den og æggene bliver til røræg. Saucen skal
være så "varm" at man kan have en finger i den. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.307 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her