200 g kyllingebryst
1 papayafrugt
4 tomater
2 fed hvidløg
2 friske grønne chili
2 spsk vegetabilsk olie
Dressing:
3 spsk vand
3 spsk limesaft
2 spsk eddike
2 spsk Nam pla
1 spsk sukker
2 spsk vegetabilsk olie
Pynt:
basilikumblade
Skær kyllingebryst ud i tynde strimler.
Skræl papayaen. Halver den og skrab de sorte kerner ud.
Skær papayaen på tværs i tynde stykker, tomaterne i skiver.
Hak hvidløg og chili fint.
Dressing:
Kom ingredienserne i en kasserolle.
Opvarm under omrøring til sukkeret er opløst.
Varm en wok og slyng olien rundt.
Svits kyllingebrystet til der er blevet mørt.
Læg tomaterne på et fad, dernæst papaya og kyllingestykkerne.
Drys hvidløg og chili over.
Fordel dressingen over og pynt med hele basilikum.