Logo

Krydderurtedip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krydderurtedip

 

Rør en lækker dip til fredagssnacken. Den kan også bruges som en kold sauce til kød, fisk eller grønsager eller til fredagens ovnret med kylling og græskar.

Arbejdstid: 10 min. 2-4 personer

 

#

en god håndfuld krydderurter

(en blanding af fx purløg, estragon, rosmarin, basilikum, timian, salvie)

1 dl kvark eller fromage frais

1 dl cremefraiche

salt og peber

*

 

Skyl og tør krydderurterne og hak dem med en kniv.

Rør kvark og cremefraiche godt sammen og tilsæt de finthakkede krydderurter.

Smag til med salt og peber og server som dip til ovnstegte kartoffelbåde, kartoffelchips, rå eller stegte grønsager.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.868 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her