Logo

Kogning af æg, energibesparende

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Koge æg:
½ dl vand
æg

Ca ½ dl vand kommes i en mindre gryde, æggene kommes i og gryden sættes på komfuret.
Tænd på fuld varme.
Når det damper kraftigt ud af låget slukkes for gryden.

Gryden skal stå på varmen i 10 min, hvorefter gryden tages af og kommer koldt vand på æggene.

Tips: Virker bedst på elkomfur da gas ikke giver eftervarme.
Ved gaskomfur kan forsøges at pakke gryden ind i håndklæder og sætte gryden under dynen i 10 min efter der slukkes for gassen.
Giv æggene et lille prik/hul i den tykke ende, så revner de ikke under kogningen

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.818 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her