Logo

Kirsten Hüttemeiers nemme, hurtige rugbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25g gær
ca. 3 dl lunkent vand
2 spsk sirup
3 spsk olie
1 spsk salt
ca. 300 g groft rugmel
250-300 g hvedemel
 
Opløs gæren i det lunkne vand.
Sirup, olie, salt tilsættes og de to slags hvedemel lidt efter lidt.
Røres sammen med en ske.
Dejen æltes blank på bordet.
Formes straks til en tyk pølse der lægges i en smurt bageform (2 liter) og hæver tildækket et lunt sted i 1 time.
Bages på nederste rille i 40 min. ved 200°C.
Afsvaler tildækket på en rist.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.520 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her