Logo

Kartofler, chips/franske

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 store kartofler
1 tsk salt
Koldt vand
Olie til friturestegning
Salt

Skræl kartoflerne og skær dem i meget tynde skiver. Kom 1 tsk salt i koldt vand og udblød kartoffel skiverne ca. 15 minutter.
Afdryp dem på køkkenrullepapir og tør dem helt tørre.
Frituresteg nogle få kartoffelskiver ad gangen i meget varm olie til de er brune og sprøde.
Afdryp dem på køkkenrullepapir. Drys med salt efter smag.
Chips kan serveres varme eller ved stuetemperatur.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.505 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her