Logo

Kartofler "rynkede" - Pappas arrugados

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


små, runde kartofler
groft salt

Kartoflerne skrubbes godt - skrællerne skal være helt rene, for de spises med. Sæt dem over i en kasserolle med godt saltet vand, der ikke må nå op over kartoflerne. Hensigten er, at vandet skal koge helt væk - det skal ske for svagt blus og selvfølgelig uden låg. Ryst kartofleme lidt rundt i kasserollen til sidst og pas på at varmen ikke er så stærk, at de brænder på. De små, rynkede kartofler kan evt, drysses med lidt ekstra salt før servenngen - men smag først, de kan også blive for salte!
Den rigtige måde at servere dem på er i en lille, fladbundet lerskål, der varmes op forinden.

Papas Arrugados - "rynkede kartofler" spises på de canariske øer som en slags forret, dyppet i en særlig canarisk chili-sauce Mojo Rojo. Kartofleme er ret lette at tillave og smager pragtfuldt fx. til en drink. Og hvis man ikke er i besiddelse af den originale Mojo Rojo fra Grand Canaria, så kan man klare sig med andre former for chili-sauce eller krydret dip.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.113 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her