Logo

Kartoffelsnitter med ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kg melede kartofler
200 g finthakkede skalotteløg
75 g smeltet smør
1 tsk revet muskatnød
2 tsk groft salt
friskkværnet peber

Kartoffelsnitter
100 g Karolines Gratineringsost

Kartoffelkage:
Skræl kartoflerne, skyl og tør dem. Skær kartoflerne i tynde skiver . Bland kartoffelskiver , løg, smør og krydderier i en skål. Pres blandingen ned i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter). Bank formen let mod køkkenbordet. Bag kartoffelkagen på en plade med bagepapir midt i ovnen.

Lad kartoffelkagen køle lidt af (lad den blive i formen). Stil den tildækket i køleskabet til næste dag.

Kartoffelsnitter:
Fjern formen fra kartoffelkagen og skær den i 24 "lagkagesnit". Læg dem på siden på plader med bagepapir. Gratiner kartoffelsnitterne midt i ovnen. Tag dem ud efter ca. 12 min. og drys osten på. Gratiner kartoffelsnitterne færdige midt i ovnen.
Tips: Kartoffelsnitterne kan tilberedes uden revet muskatnød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (10 stemmer)
Siden er blevet set 2.651 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her