Logo

Kartoffelkrydderurte-salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krydderierne fra Frankfurt, en blanding af syv slags, giver den lette, sydtyske kartoffelsalat med bouillon-vinaigrette en dejlig grøn friskhed ...

"Krydderierne fra Frankfurt", en blanding af syv slags, giver den lette, sydtyske kartoffelsalat med bouillon-vinaigrette en dejlig grøn friskhed

500 g små faste kartofler

Krydderier: hjulkrone, karse, kørvel, persille, pimpernelle, skovsyre og purløg

2 små løg

1¼ dl kold hønsebouillon

2 spsk hvidvinseddike

2 spsk solsikkeolie

salt, peber og 1 knsp sukker

*

A. Kartofler skylles og koges i letsaltet vand i 18 minutter.

Vandet hældes fra, kartoflerne pilles og køles lidt af.

B. "Krydderier fra Frankfurt", bestående af hjulkrone, karse, kørvel, persille, pimpernelle, skovsyre og purløg skylles og hakkes.

2 små løg hakkes i fine terninger.

1¼ dl kold hønsebouillon, 2 spsk hvidvinseddike og 2 spsk solsikkeolie røres sammen med salt, peber og 1 knsp sukker.

C. Kartoflerne, der stadig skal være lidt varme, skæres i skiver og blandes med løgene, vinaigretten og krydderurterne.

Salaten trækker i 15 minutter.

Der krydres med salt og peber.

Pr. portion: 9 g protein. 11 g fedt, 40 g kulh.; 303 kcal 1284 kj

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 8.174 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her