Logo

Kartoffelgratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Let at lave, og smager godt til at slags kød.

1 kg kartofler
1 stort løg
3-5 fed hvidløg
3-5 dl piskefløde
salt og peber efter behag

Skræl kartoflerne, og skær dem i tynde skiver. Skær løg og hvidløg i små tern. Bland tingene sammen med lidt salt og peber. Anbring det i et smurt ovnfast fad. Hæld fløde over, så det dækker kartoflerne. Anbringes i forvarmet ovn (200ºC) i 45 til 50 min.

Retten kan serveres med flûte og grøn salat. Desuden passer den til alt slags svine- og oksekød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.086 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1193315-10-2017 14:26:32 karlo V. Andersen
Nu har jeg forsøgt t lave kartoffelgratin flere gange i tramakiner? Kun første gang gik det fint. Enten bager jeg ikke længe nok eller skal de stå et stykke tid før de tages ud? Skal der evt. en lille smule meljævning til for at de holder formen? Kan jeg få et godt råd? Tak. Hilsen Karlo

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her