Logo

Kålrouletter med champignonfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kålrouletter med champignonfyld

 

Kålruller med dejligt, krydret champignonfyld. Et spændende tilbehør, som ser proff ud og vil glæde de fleste.  

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 40 min. Ikke fryseegnet

#

1 lille sommerkål eller 1 stort salathoved

1 løg

2-300 g champignon

3 dl kogte ris

20 g smør

6-8 modne tomater

1-2 dl bouillon (af terning)

salt, peber

citronsaft

*

1. Skær forsigtigt kålbladene fra hinanden og fjern de grove stilke.

Kog kålbladene i 5 min.

Salatbladene kan evt. blot overhældes med kogende vand i et dørslag.

 

2. Rens og hak løget, rens champignon og skær dem i stykker.

Svits løg og champignon på en pande i 2-3 min. i 10 g smør over stærk varme.

Rør de kogte ris i og smag til med krydderier og citronsaft.

Lad fyldet køle af i en skål. Tør panden af.

 

3. Skær et kryds i tomaterne og hæld kogende vand over . Lad dem stå 1 minut.

Flå dem og skær dem i stykker.

Steg tomaterne på panden i resten af smørret i 5 min.

Tag dem af panden og hold dem varme.

 

4. Læg et par skefulde champignonfyld på hvert kål blad, fold siderne ind over og rul dem sammen.

Læg rouletterne med samlingen nedad i en gryde, tilsæt bouillon og lad dem snurre møre under låg.

Serveres varme med tomater og kartofler til.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.305 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her