Logo

Jordbærsmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g nippede jordbær
ca. 50 g sigtet flormelis
1 tsk fintreven citron- eller appelsinskal
50 g blødt smør
 
Blend og passér jordbærrene gennem en sigte.
Hæld jordbærpureen i en gryde og kog den med sukker og citronskal i
ca. 10 min under omrøring.
Afkøl og rør jordbærpureen med smørret, der stilles køligt en times tid
– evt. længere – før der bruges af det.
Godt tilbehør til lune croissanter, vafler, pandekager eller hindbærmuffins  og så holder smørret sig fint i køleskabet 4-5 dage.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.073 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her