Lav dette smukt
blomstrende løg som et imponerende tilbehør. Den bedste del? Du har sikkert
allerede alle ingredienserne til at lave den.
10 min forberedelse. 15
min kogetid. 2 portioner
# Ingredienser
1 (ca. 250 g) stort løg (eller 2 små)
1 æg
60 ml (1/4 kop) mælk
50 g (1/3 kop) almindeligt mel
1 tsk sød paprika
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk løgpulver
Til servering:
Sød chilisauce
Cremefraiche
Hakket frisk purløg
* Tilberedning
Skær den spidse øverste ende fra løget. Skræl.
Placer med snitsiden nedad på et bræt og
lav 10 snit fra toppen til ca. 1 cm fra bunden.
Løsn forsigtigt løgsegmenter for at lave
"kronblade".
Pisk æg og mælk i en kande.
Bland mel, paprika, hvidløgspulver og løgpulver i en lille
skål.
Læg løg i en skål og sigt lidt melblanding over, udfyld evt
huller.
Ryst overskydende af og gem.
Dryp æggeblandingen over løget og ind i hullerne.
Drys med resten af melblandingen. Spray med olie.
Kog i en airfryer ved 180 °C, sprøjt med olie halvvejs
igennem,
i 15 min eller indtil gylden og sprød.
Server med sød chilisauce, cremefraiche og purløg.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------