Logo

Hvidvins-hollandaise sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

250 g usaltet smør
4 æggeblommer
4 spsk tør hvidvin
salt og hvid peber
fiskesuppe fra hvidvinsdampet fisk
 

* Tilberedning

Smelt smørret i en gryde ved svag varme og lad det stå til urenhederne er
sunket til bunds.
Hæld det klare smør fra - det er det du skal bruge til saucen.
Pisk æggeblommer og hvidvin over svag varme til det ikke længere lugter af
alkohol og er tykt.
Tag gryden af varmen og pisk det smeltede smør i lidt efter lidt.
Tilsæt derefter fiskesuppe lidt efter lidt til det har en god konsistens.
Smag til med salt og peber.
Serveres til fx Hvidvinsdampet pighvar med grønsager.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 4.687 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her