Logo

Hjemmelavet tomatketchup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 solmodne cocktail- eller blommetomater
1 banan
Saft fra en usprøjtet appelsin
2 spsk koldpresset jomfru olivenolie
2 spsk æblecider eddike
3-4 spsk sukker
10 hele nelliker
Salt og friskkværnet sort peber

Tomater og banan hakkes groft og koger op for svag varme i en gryde sammen med appelsinsaften.
Dernæst tilsættes olie, eddike og sukker.
Nellikerne ristes på en tør pande og stødes i en morter hvorefter de tilsættes og koger med nogle minutter.
Smag til med salt og peber.
Rør omhyggeligt undervejs i processen da ketchuppen forholdsvis nemt brænder på.
Hvis du gerne vil have ketchuppen fuldstændig ensartet, så blend den med en stavblender inden serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.974 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her