Logo

Hjemmelavet rødkål - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 fintsnittet rødkålshoved

4 spsk smør

1 dl vineddike

2 dl ribssaft

evt. en anelse sukker og salt

 

Smelt fedtstoffet i en gryde og lad det blive let gyl­dent.

Vend kålen i.

Tilsæt vineddike og ribssaft og krydr med salt og sukker.

Kog kålen under låg ved svag varme 1 time.

Vend jævnligt kålen med en grydeske, så den ikke brænder på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.451 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her