Logo

Hirse-"kartoffelmos"

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl hirse
1 spsk tahin
6 dl vand
1 spsk tamari
1/8 tsk havsalt
1 bundt persille
1 lille blomkålshovede

Skær blomkålen i mindre stykker. Læg dem i bunden af en
gryde med hirsen ovenpå. Tilsæt vandet og saltet og lad
det koge i 20 min. Mos det hele sammen med tamari og tahin
og server det varmt. Hak persille over som pynt.

Variation: Brug andre "hvide" grøntsager end blomkål,
såsom f. eks. løg eller hvidkål. Tamari og tahin kan
udelades.
Opskriften er udvalgt med relevans for Kinesisk Medicin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.666 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her