400 g gulerod
300 g syltede rødbeder
3 kyllingebrystfileter med spinatfyld
200 g fløde eller cremefraiche
saft af 1 citron
½ bundt purløg
½ bundt persille
5 spsk mørk balsamico
1 tsk sennep
8 spsk solsikkeolie
4 spsk æblejuice
salt, peber, honning
Til pynt: feldsalat og spirer
Forvarm ovnen til 180°C (varmluft).
Krydr kyllingebrysterne med salt og peber, brun dem på begge sider i solsikkeolie og bag dem derefter ca. 8 min. i ovnen.
Lad dem afkøle til stuetemperatur.
Skræl gulerødderne, halver dem og skær dem i ½ cm tykke skiver.
Kog dem næsten møre i letsaltet vand og lad dem afkøle i koldt vand.
Hæld vandet fra.
Skær rødbederne i skiver og bland dem med gulerødderne.
Bland sennep med æblejuice og eddike i en skål, tilføj salt og peber.
Tilsæt resten af solsikkeolien og rør blandingen jævn med et piskeris.
Mariner gulerødder og rødbeder med denne dressing (ca. 2 timer).
Bland fløde med citronsaft, 2 tsk honning, salt og peber.
Hakket purløg og persille tilsættes.
Skær kyllingebrysterne i fingertykke skiver.
Anret gulerod-rødbedesalaten i midten af tallerkenen, læg 3 skiver kyllingebryst uden om salaten og kom lidt dressing mellem stykkerne.
Ved servering pyntes med feltsalat og spirer.