600-800 g nye kartofler
250 g spæde spinatblade
6-10 grønne asparges
200 g grønne bønner
salt, peber
evt. frisk krydderurt efter eget valg
Skræl/skrab kartoflerne og kog dem til de er næsten møre ca. 10-12 min.
Afkøl dem og skær dem så i ¼ eller ½.
Aspargesene knækkes og koges i ca. 1-2 min., så de stadig er meget sprøde,
der efter skæres de i skiver på ca. 2 cm.
Bønnerne koges i ½-1 min. og deles i 2 eller 3.
Tag en stor pande eller wok frem og tilsæt 1 spsk olie når den er varm.
Kom de afkølede kartofler på pande og sving panden tilsæt så aspargesene
og steg ca. 1 min.
Tilsæt så bønner og skyllede spinatblade og steg endnu 1 min. under
omblanding.
Smag til med salt og peber og evt. krydderurter.