Disse aubergineruller smager virkelig godt! Er ikke fan af
aubergine, så prøv alligevel med disse ruller – for de er bare vildt lækre. De
er egentlig ret enkle og ville sagtens kunne varieres med andet fyld, fx ricotta/parmesan...
4 personer. Arbejdstid: 0-15 min. Samlet tid: 20 min.
# Ingredienser
2 aubergine
4 spsk olie
1 fed hvidløg
6 spsk rygeost uden kommen
6 spsk Philadelphia
1½ spsk citronsaft
1½ tsk citronskal
1 drys purløg (efter smag)
salt og peber
8 stk tandstikker
*
Skær auberginerne i tynde skiver, og pensel dem med olie
inden skiverne grilles på begge sider
Herefter afkøles aubergineskiverne, og imens forberedes
rygeostcremen
Bland rygeost, flødeost og citronskal
Pres hvidløg og bland det i
Smag til med citronsaft, salt, peber og hakket purløg
Kom ca 1-1 ½ spsk rygeostcreme på hver skive aubergine, rul
auberginen sammen om cremen og luk rullen med en tandstik
Drys med hakket purløg
TIPS: I stedet for at
rulle auberginerne sammen, kan du skære de grillede aubergineskiver i tern og
blande dem sammen med osteblandingen, og servere det som en salat