Logo

Grønlangkål 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grønlangkål 3

Der beregnes ca. 2 boller (200 g) pr. person:

 

6 boller (600 g) grønkål fra frost
30 g margarine
1 dl piskefløde
salt
sukker

 

Grønlangkålene tilberedes i stegegryde eller pande.

Margarinen smeltes, kålene kommes i, derefter tilsættes piskefløden.

Kålene varmes godt igennem og smages til med salt og sukker.

Kålene serveres med kogt kold letsaltet flæsk, kogt og stegt medister,

hamburgerryg små brunede kartofler, rødbeder og sennep

Dertil serveres øl og snaps.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.761 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her