Logo

Grøn hytteost-dressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 bæger hytteost
½ bæger cremefraiche
1-2 spsk tørrede grønne peberkorn
½ tsk salt
1 spsk karse
1 spsk hakket dild og persille
 
Rør hytteosten med cremefraiche.
Knus peberkornene og tilsæt dem sammen med salt, karse, dild og persille.
Dæk skålen til og stil den i køleskabet 1 time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.063 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her