Logo

God fiskefond

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1.5 kg fiskeben
2 porre
2 gulerødder
½ knoldselleri
3 kviste dild
2 stjerneanis
3 skalotteløg
10 hel hvid peber
3-4 l koldt vand

Fiskebenene kommes i en gryde og varmes op til kogepunktet, hvorefter det simre (må ikke koge) i 20 min.

Benene sigtes fra og urterne samt krydderierne tilsættes og fonden koger for svag varme, i ca. 20 minutter pr. 2 l. vand, til den har en god kraftig fiskesmag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.747 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her