250 g glasnudler (mungbønnenudler)
1 rødløg
1 rød peberfrugt
1 cm. frisk ingefær
75 g saltede peanuts
100 g haricots verts
1 potte koriander
Dressing:
1 spsk jordnøddeolie
1 spsk risvineddike
evt. lidt sukker
½-1 fed knust hvidløg
¼ finthakket rød chili eller nogle dråber chiliolie
Overhæld glasnudlerne med rigeligt kogende vand og lad dem trække i
1-1 ½ minut, til de er bløde og tygbare.
Skyl dem med koldt vand og lad dem dryppe af.
Pil rødløget og hak det meget fint.
Tag frøstolen ud af peberfrugten og skær peberfrugten i små terninger.
Skræl ingefæren og skær den i ultra tynde strimler.
Damp bønner og skær dem i små stykker på 2-3 millimeter, hak
korianderen groft.
Bland nudler med alle disse tilberedte ingredienser og peanutsene.
Rør dressingen sammen og hæld den over ca. 20 minutter før salaten skal spises, så den lige kan nå at trække lidt i marinaden.
Rør i den af og til.