12 mellemstore tomater
½ lille hvidkål
100 g ingefærrod
1 spsk vegetabilsk olie
2 spsk stødt ingefær
1 spsk hoisinsauce
2 spsk fiskesauce
lidt korianderolie
½ bdt. koriander
Skyl tomaterne, dup dem tørre, skær et låg af og tag indholdet ud.
Fjern de yderste blade fra kålen, skær den over, skær stokken fra, og skær bladene i fine strimler. Skræl ingefæren, og skær den i fine skiver.
Varm olien op i wokken, og damp kålstrimlerne heri sammen med stødt ingefær, hoisinsauce og fiskesauce, til de er bløde.
Kom så kålstrimlerne i tomaterne. Anbring tre tomater i hver bambuskurv, og drys skiver af ingefær over.
Varm lidt vand op i wokken, og placer kurvene oven på hinanden i wokken.
Sæt låg på wokken.
Byt rundt på den øverste og den underste kurv efter 10 min forløb og damp dem i yderligere 10min.
Dryp til sidst lidt korianderolie over tomaterne, og drys fintsnittede korianderblade over.