Logo

Fyldte auberginer 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 auberginer
2 spsk salt
½ kg hakket oksekød (10-12%)
10 g margarine
1 løg
1 fed presset hvidløg
2 dl revet selleri
1 grøn peber
3 tomater
1 ½ tsk frisk eller tørret timian
1 spsk worchestershiresauce
1 æg
2 spsk tomatpuré
1 tsk salt
peber
1 dl rasp
15 g smør
flûtes
grøn salat

Auberginerne flækkes på langs og drysses med salt.
Trækker ca. ½ time.
Skylles og koges 5-7 min. i letsaltet vand.
Skallerne udhules, så der er 1 cm kød tilbage.
Skallerne stilles i et smurt ovnfast fad.
Indmaden hakkes med en kniv.
Oksekødet svitses i margarine.
Indmaden svitses med.
Løget hakkes og svitses med.
Hvidløg, selleri og peberfrugt i terninger svitses med.
Tomaterne skoldes, flås, hakkes og tilsættes.
Timian og Worcestershiresauce tilsættes.
Tages af varmen.
Æg, tomatpuré, salt og peber tilsættes.
Fyldet fordeles i skallerne. Drysses med rasp.
Små smørklatter fordeles over.
Stilles i ovnen ved 200°C i ca. 40 min. på midterste ribbe.
Serveres med flûtes og grøn salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.593 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her