Logo

Fruens Kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg (røde) kartofler
1.2 dl rødvinseddike
salt og peber
3 hårdkogte hakkede æg
1 stilk finhakket bladselleri (ca. 1.2 dl)
2 spsk finhakket rødløg
½ dl sød pickles - finhakket
1.2 dl mayonnaise
2 tsk Dijonsennep
2 spsk friskhakket persille
 
Kartoflerne koges og afkøles let, pilles evt.
Skæres i terninger mens de stadig er varme.
Anbringes i en stor skål.
Tilsæt eddike, ½ tsk salt og ¼ tsk peber, og vend varsomt rundt.
Skålen dækkes med film og sættes i køleskab, indtil kartoflerne er kolde - ca. 20 min.
Resten af ingredienserne vendes i og retten smages til med salt og peber. Serveres straks.
 
Tips: Kan opbevares tildækket en dags tid i køleskab. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.178 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her