1 kg små kartofler
olie
½ tsk stødt ingefær
1 rød eller grøn chili
1 tsk salt
1 knivspids cayennepeber
1 ½ tsk Garam marsala
½ tsk stødt kommen
½ gurkemeje
3 spsk finthakket persille
¼ liter yoghurt
Kog kartoflerne med skræl på i 10 min, hæld vandet fra og pil dem.
Kom olie i en wok eller stegegryde, varm olie op og steg nogle kartofler af
gangen, til de er gylden brune, tag dem op med en hulske og lad dem
dryppe af på fedtsugende papir.
Prik dem 5 – 6 steder.
Kom 3 spsk olie i en gryde og varm det så meget op, at det ryger lidt.
Kom ingefær og chili i og rør i det.
Kom derefter resten af krydderierne samt persillen i under stadig omrøring.
Pisk yoghurt og 4 spsk vand ud i det og bring det i kog.
Kartoflerne vendes i krydderisaucen, dæmp for varmen, læg et låg på og lad det småsnurre i 20 min, derefter fjernes gryden fra varmen og lad den stå i endnu 20 min, uden at der røres i den.
Kartoflerne anrettes i en varm skål.