1 salathoved
1 grapefrugt
1 appelsin
2 æbler
5 stænger blegselleri
1 frisk peberfrugt
Salatsauce:
150 g mayonaise
2 spsk vineddike
1 tsk sukker
1 tsk karry
2-3 spsk piskefløde
Salatblade skæres i strimler.
Grapefrugt og appelsin skrælles, deles i både og skæres i snitter.
Grapefrugthinderne fjernes.
Æblerne vaskes, deles og skæres i terninger.
Blegselleristænglerne skylles og snittes.
Peberfrugten flækkes på langs i fire dele.
Stilk og kerner fjernes.
Peberfrugten skæres 1 strimler.
Alt blandes og anrettes i en skål.
Mayonnaisen smages til med vineddike, sukker og karry.
Den må gerne være stærk i smagen.
Den røres tyktflydende med fløde og hældes over salaten 15-30 min. før serveringen.