Logo

Five spices

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Klassisk kinesisk krydderiblanding.

2 dele tørret mandarinskal
1 del stjerneanis
1 del kanel
1 del nellike
1 del sechouan-peber (eller anden stærk peber)

Blandes og stødes i en morter eller krydderikværn. Stød, af hensyn til aromastofferne, hellere små mængder ofte, end det modsatte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.548 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her