ca. 5 personer
500 g dybfrossen kogt hakket hvidkål
250 g dåseananas
3 æg
2 tsk salt
100 g gratineringsost
Hvidkålen tøes op.
Anvendes moset ananas på dåse, trykkes lidt af væden fra. Anvendes ananasskiver på dåse, blendes skiverne.
Pisk æggene, tilsæt den optøede hvidkål, ananas og salat. Det hele blandes godt sammen. Kom massen i en tærteform (diameter ca. 30 cm) Intet fedtstof.
Fordel gratineringsosten øverst.
Sættes i en forvarmet ovn ved 200ºC i ca. 25 min.
Severingfforslag:
"Eksotisk Hvidkålsdrøm" med stegt/kogt kylling drysset med paprika samt råstegt kartofler/flûtes.
"Eksotisk Hvidkålsdrøm" med røget laks, dilddressign samt små hvide kartofler.
"Eksotisk Hvidkålsdrøm" med wienerschnitzel pyntet med citron og sardin, stegte champignon samt kartofler.
"Eksotisk Hvidkålsdrøm" egner sig som tilbehør til forret, hovedret og ta' selv bord.