2 kilo courgetter
et stor bundt koriander med rødderne på
to gulerødder
1 bundt nye løg med top
2 hele nye hvidløg
Den tynde skræl og saften af 1 citron
3 dl marsala/sherry
3 store spsk god madraskarry
5 hele kanelstænger
Olivenolie
salt og peber
Skær courgetter i grove stykker. Fordel dem i en bradepande, kom koriander med rødderne ved, skær gulerødder i stykker og kom dem ved sammen med løg og hvidløg. Kom den tynde skræl af citronen og saften ved, hæld hedvinen ved sammen med karryen og de 5 hele kanelstænger samt salt og peber. Drys med en godt olivenolie og bag den hele i en 175ºC varm ovn i mindst en time. Vend en gang imellem i massen og dryp evt. mere olie på. Alt i alt bliver den en herlig sauce som kan gå til hvad som helst - kød eller fisk. Og den kan med held fryses ned så man altid har noget at krydre et måske lidt kedeligt måltid med.