Logo

Champignon, marinerede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ¼ dl vand
1 ¼ dl olivenolie
Saft af2 citroner
1 laurbærblad
2 fed presset hvidløg
6 hele peberkorn
¼ tsk salt
½ kg friske små champignon, rensede

Bland vand, olivenolie, citronsaft, laurbærblad, hvidløg, peber og salt på en pande.
Varm det op til kogepunktet, skru ned for varmen, læg låg på og lad det småsimre ca. 15 minutter.
Fjern laurbærblad og peberkorn ved at si det og kom lagen tilbage på panden.
Tilsæt champignon og lad dem småkoge 5 minutter under konstant omrøring.
Tag det fra varmen, lad det køle af og afkøl i køleskab i en tildækket beholder i 8 timer eller natten over.
Tag champignonerne op af lagen med en hulske før de serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.644 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her