Disse ultra sprøde airfryer-svampe vil helt sikkert være en
publikumsbehager. Måske det er champignon når de er bedst? hvad mener du?
10 min forberedelse. 10
min kogetid. 4 portioner
# Ingredienser
2 spsk almindeligt hvedemel
1 æg
1 spsk mælk
75 g panko overtræksblanding
200 g champignon svampe
Olie spray
Dyppesauce:
1 kop (250 ml) græsk yoghurt
½ agurk, revet
saft af 1 citron
* Tilberedning
Kom mel i en lav skål.
Pisk æg og mælk i en anden skål og kom panko i en tredje
skål.
Smid svampe i melet, ryst evt overskydende af.
Smid i æggeblandingen til det dækker, og derefter i panko-blandingen.
Læg svampe i airfryer-kurven og spray med olie, og
sørg for at dække svampene godt.
Kog ved 200 °C i 10 min eller indtil de er gyldne og
gennemstegte.
Imens laves dipsauce: Kom ingredienserne i en skål og smag
til.
Server svampe med dipsauce.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------