Logo

Bulgur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kop grov bulgur (pilavbulgur)
2-3 løg
1 bouillonterning
3 spsk smør
1 ds kikærter
2-3 spsk tomatpuré
3 kopper vand
 
Først steges løg og smør, så tilsættes bouillonen.
Skyl kikærterne i vand.
Tilsæt tomatpureen til løgene og hæld så bulguren og kikærterne i og
vandet.
Kom låg på og lad det stå ved svag varme.
Rør ikke i det, bare lad det stå en ½ times tid, til du kan se vandet er
trukket ind i bulguren og den er blød og ser pæn ud.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.369 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her