Logo

Bukets bulgur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk smør
½ spsk tomatpure
¼ tern hønsebouillon
½ tsk tørret mynte
½ tsk salt
peber
½ tsk paprika
2 dl bulgur
3 dl vand
evt. tomatbåde 
 
Svits tomatpure i smør og hæld bulguren i og lad den lige vende i tomat.
Hæld vand ved og sammen med resten.
Simrer i 10 min og hviler derefter i 10 min.
Server til de retter du normalt bruger ris til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.596 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her